Taler


Vores mythbusters hjælper os med at afdække myter om læring. En mythbuster er en person, som undersøger, hvorvidt en myte er sand eller falsk. Det kan ske på mange forskellige måder som ved anvendelse af teori og praksis, men også igennem observation, spil og eksperiment. Vi giver mikrofonen til en række inspirerende fagfolk, mythbusters og studerende, som alle deler ud af deres viden, ideer og erfaringer. Vi håber, at du vil deltage i dialogen i løbet af dagen. 

Pelle Guldborg Hansen

Pelle Guldborg Hansen

Mister Nudging

"Myten om hvordan vi vide hvad vi laver, og om vi kan ændre adfærd." Gennem en lang årrække har Pelle arbejdet med anvendt adfærdsforskning med et særligt fokus på nudging teori og interventioner, derudspringer af adfærdspsykologien. Det vil sige måden vi mennesker opfører os på i en given situation. Pelle er en pioner inden for ’guerilla forskning’ – forskning der sigter på at forandre verden, som en integreret del og i nært samarbejde med den omgivende verden. Sammen med Pelle ser vi på hvordan vi kan erkende og ændre adfærd, både i vores privatliv, men også i organisationen.

         Maria Minard

Maria Minard

Læringskonsulent - Niels Brock

"Myten om indhold er vigtigere end form" Maria vil til at tale om user experience (UX) i forhold til digitale læringsuniverser. Andre brancher har længe brugt UX redskaber, til forståelse og udvikling af produkter. Inden for undervisningsområdet skal man til at få øjnene op og forstå at vi skaber læringsoplevelser, både positive og negative, med de digitale løsninger og den service vi leverer. Det har også en effekt på den økonomiske bundlinje.

Marie Valentin Beck

Marie Valentin Beck

Konsulent - Bureau M

"Myten om at vi kender vores studerende"  Kender du det når du er til en konference og brugergruppen, som er omdrejningspunktet for konferencens tema, ikke er til stede, og konferencens indhold dermed virker næsten ligegyldigt? Marie Valentin Beck styrer et panel af studerende fra forskellige interessegrupper sætter fokus på hvem vores studerende virkelig er. Unges trivsel i dag er udfordret fra flere fronter, og præstationspres, perfekthedskultur og mediestøj i et medieret samfund er bl.a. medvirkende til, at flere og flere af dem mistrives

Christopher Klüter

Christopher Klüter

CEO - Hack your future

"Myten om at uddannelse skal foregår på et uddannelsesinstitution" Hack your Future er en organisation som udbyder gratis erhvervsrettet IT-uddannelse til flygtningen og asylansøgere, med henblik på at få dem i job. Forløbet varer seks måneder og ansættelsesprocenten er 90%. Christopher tager udgangspunkt i det moderne perspektiv på sammenhængen mellem et relevant uddannelsesudbud og reel erhvervsstyret efterspørgsel.

This website uses cookies. By continuing to browse you agree to this and Conferize's terms of service.